De Wereld van B

08-12-2022

Als je op 10 november nou een ontzettend leuke bijeenkomst hebt gemist over de Wereld van B, dan proberen wij nu in 1 minuut je mee te nemen in wat je gemist hebt.

Ambtelijke event RES U16

Op deze dag zijn we namelijk tijdens een ambtelijk event in Stadskasteel Oudaen aan de slag gegaan met de Wereld van B. Samen met Paul Dalebout en Ruud Schuurs, die deze sessie begeleiden vanuit het Nationaal Programma RES, werd er een doorkijk gemaakt hoe de Wereld er na de energietransitie mogelijk uit zal gaan zien. Dit werd gedaan aan de hand van de 5 principes van de Wereld van B. Na de masterclass van beide heren werd er uiteen gegaan in kleine groepjes en geroken aan de principes van de Wereld van B. Vervolgens werden deze ingrediƫnten op een passende werkwijze toegepast op de huidige vraagstukken. Het was mooi om na afloop te constateren dat er daadwekelijk dimensies waren ontstaan onder de aanwezigen om anders te gaan kijken. Er was ruimte ontstaan voor andere oplossingen, andere keuzes, en andere mogelijkheden.

Denk je nu: jeetje wat interessant en balen dat ik niet geweest ben? Bij deze video sturen we een aantal linkjes zodat je je verder kunt verdiepen in de Wereld van B.

 

 


 

Afbeeldingen

Masterclass Noord-Midden Limburg.

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen